top of page

Page Title

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.

Smarthus El-installasjon Lillehammer

Smarthus

Med et smarthus kan du kontrollere alt av belysning, varme, solskjerming, låser og alarmssystemer, kun fra din smarttelefon. Et smarthus gir deg uendelige av muligheter til å styre hele boligen din - smart og enkelt. 

Vi hjelper deg med å skreddersy en smarthusløsning som passer ditt behov. Ta kontakt med oss i dag!

Design uten navn (2).png

Hjem og hytte

Smarthus er et samlebegrep for styring av blant annet lys og varme i ett felles system. Hensikten med smarte produkter er å få lavere energiforbruk, bedre komfort og enklere betjening.

Det finnes en rekke ulike smarthus-systemer og man kan bygge hvor kompliserte løsninger man vil, hvor, noe som gjør det lett å gå seg vill. For å få en løsning hvor anlegget hvor komponentene fungerer sømløst sammen, lønner det seg med god planlegging.

 

Ta kontakt med oss i El-Installasjon Innlandet AS så hjelper vi deg med å finne en løsning som passer ditt anlegg og ditt behov.

Eksempel på system for smarthus er Elko Smart. 

nobo-varmestyring.jpeg

Varmestyring

Med et system for smart varmestyring kan du få full kontroll på temperaturen i hjemmet eller på hytta. For å spare strøm kan du selv velge tidspunkter på døgnet hvor temperatur skal senkes. F.eks. om natten, eller på dagtid når du er på arbeid. Slik varmestyring egner seg også godt som «Ring-hytta-varm» løsning. Varmen styres med tradisjonelle termostater i kombinasjon med app på telefon og nettbrett.

Vi tilbyr flere ulike løsninger for smart varmestyring tilpasset ditt anlegg og ditt behov.

Eksempler på system for varmestyring som vi leverer er Nobø og Sikom

plejd-lysstyring.jpg

Lysstyring

Med system for lysstyring kan du få full kontroll på belysningen i hjemmet eller på hytta. Moderne systemer gir deg mulighet til å benytte scenarioer eller tidsinnstillinger til å tilpasse belysningen til ulike behov. F.eks. kan man lage scenariet «TV-kveld» som dimmer belysningen ned til et behagelig nivå, mens man kan lage scenariet «Husvask» som setter boligens belysning på full styrke.

 

Belysningen styres med tradisjonelle brytere og dimmere i kombinasjon med app på telefon og nettbrett.

Vi tilbyr ulike løsninger for smart lysstyring tilpasset ditt anlegg og ditt behov. 

Eksempler på system for lysstyring er Plejd

Kontakt oss

bottom of page