top of page

Page Title

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.

Smarthus El-installasjon Lillehammer

Smarthus - strømstyring, varmestyring og lysstyring

Smarthus er et samlebegrep for styring av blant annet lys og varme i ett felles system. Hensikten med smarte produkter er å få lavere energiforbruk, bedre komfort og enklere betjening.

Våre smarthusløsninger tar hjemmeautomatisering til nye høyder ved å integrere avanserte funksjoner for strømstyring, varmestyring og lyskontroll. Med dedikasjon til toppmerker som Plejd, Elko Smart, Sikom, Nobø og Eaton sikrer vi at ditt hjem blir intelligent, energieffektivt og komfortabelt.

Smarthytte

Systemene kan også brukes på hytta. Uansett om du ønsker å forvarme hytten før ankomst, regulere belysningen eller redusere strømforbruket når hytta ikke er i bruk, har vi løsningene som gjør det mulig å oppgradere fra hytte til smarthytte.

Design uten navn (2).png

Strømstyring

Optimaliser strømforbruket i hjemmet ditt ved å integrere smarte løsninger for strømstyring.

 

Vi tilbyr systemer som gir deg muligheten til å overvåke, regulere og redusere strømforbruket på en enkel måte. Vi hjelper deg med å spare penger og redusere miljøpåvirkningen.

 

Med strømstyring får du mulighet til å følge med på eget strømforbruk i sanntid og du får oversikt over hvilke enheter som bruker mest strøm, i tillegg til at du kan justere strømtilførselen til spesifikke apparater eller områder.

 

Tips: Et tiltak som kan gi besparelser på strømregningen, er å montere smartstyring av varmtvannsbereder. Dette fungerer slik at vannet varmes opp på tidspunkter hvor strømmen er billigst.

Eksempler på system for strømstyring som vi leverer er Elko Smart og Sikom

nobo-varmestyring.jpeg

Varmestyring

Nyt presis varmestyring i hvert rom med våre smarthusløsninger. Vi leverer produkter fra anerkjente merker som gir deg muligheten til å tilpasse og planlegge oppvarmingen etter dine behov. Dette gir ikke bare økt komfort, men bidrar også til betydelige besparelser på energikostnader.

 

Med et system for smart varmestyring kan du få full kontroll på temperaturen i hjemmet eller på hytta. For å spare strøm kan du selv velge tidspunkter på døgnet hvor temperatur skal senkes. Slik varmestyring egner seg også godt som «Ring-hytta-varm» løsning.

 

Varmen styres med tradisjonelle termostater i kombinasjon med app på telefon og nettbrett.

Eksempler på system for varmestyring som vi leverer er Nobø og Sikom

plejd-lysstyring.jpg

Lysstyring

Gjør belysningen i hjemmet ditt intelligent med våre smarthusprodukter for lysstyring. Enten det er behov for atmosfærisk belysning, automatisk justering av lysstyrken eller fjernstyring via smarttelefonen, tilbyr vi løsninger som gir deg full kontroll over lyset i alle rom.

 

Med system for lysstyring kan du få full kontroll på belysningen i hjemmet eller på hytta. Moderne systemer gir deg mulighet til å benytte scenarioer eller tidsinnstillinger til å tilpasse belysningen til ulike behov. Du kan for eksempel lage en innstilling som heter «TV-kveld» som dimmer belysningen ned til et behagelig nivå, mens «Husvask» setter boligens belysning på full styrke.

 

Belysningen styres med tradisjonelle brytere og dimmere i kombinasjon med app på telefon og nettbrett.

Eksempler på system for lysstyring er Plejd

Kontakt oss

bottom of page