top of page
ekom 3.jpeg

Ekom-tjenester og profesjonell nettverksinstallasjon

Vi leverer ekom-tjenester innen installasjon av internett, wifi, nettverkskabling og datakabling både for bedrifter og privatboliger. Vår erfaring innen ekom gjør at vi forstår viktigheten av pålitelig tilgang til internett og et robust nettverk for dagens digitale behov. 

 

Ekomnettautorisasjon

Vi har Ekomnettautorisasjon (ENA). Dette gir El-Installasjon Innlandet AS rettigheter til å være ansvarlig for installasjon og vedlikehold av alle typer elektroniske kommunikajsonsnett (ekomnett) etter definisjonen i ekomloven.

Vi installerer internett for deg

Å installere internett krever grundig planlegging. Våre elektrikere er oppdatert på de siste trender innen ekom og sørger for at installasjonen skjer i henhold til de høyeste bransjestandardene. Uansett om det er fiber, bredbånd eller andre tilkoblingsformer, kan du stole på vår ekspertise.

Ved wifi-installasjon sikrer vi optimal plassering av ruter og aksesspunkter. Vi tar hensyn til bygningsstruktur, materialer og andre faktorer som kan påvirke wifi-dekningen.

For bedrifter og hjem med spesifikke behov er nettverkskabling ofte den mest pålitelige løsningen. Våre eksperter utfører profesjonell nettverkskabling som sikrer stabil og rask datatransmisjon. Vi bruker kun høykvalitets kabler og med vår ekspertise innen datakabling sørger vi for at dine datasignaler overføres sikkert og effektivt.

Bilde med teksten 'EKOMNETT-autorisasjon', indikerer at El-installasjon har EKOMNETT-autorisasjon
bottom of page