top of page

Page Title

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.

Spike apppic.jpg

Inne- og utendørs belysning

Skap den rette romfølelsen og atmosfæren med riktig belysning. Vårt fokus er å tilby funksjonell innendørs og utendørs belysning som tilpasses ditt hjem og dine behov. 

 

Vi leverer løsninger av høy kvalitet med spennende design fra anerkjente leverandører, som ikke bare gir god funksjonalitet, men som også gir deg den stilen du ønsker. Slik sikrer vi at belysningen på kjøkkenet er optimal for å utføre matlaging og andre oppgaver, mens i belysningen i stua gir deg en behagelig atmosfære for avslapning og sosiale sammenkomster. På samme måte skal belysningen på badet sikre god funksjonalitet, men også gi et visuelt uttrykk.

 

Hvis du fortsatt bruker lamper og downlights med eldre, energikrevende lyskilder, anbefaler vi en overgang til LED for å redusere strømforbruket med opptil 80 %. Med vår ekspertise sikrer vi at belysningen i hjemmet ditt både er energieffektiv og visuelt tiltalende.

SG Armaturens logo - Et distinkt og profesjonelt design som representerer kvalitet innen armaturbransjen
Norlys logo - Din leverandør av utendørs belysning
NorDesigns logo -  Belysning til bolig, hytte og det offentlige rom
Unilamp logo –  LED-belysning tilpasset nordiske forhold
Tube Mini envir 02.jpg
bottom of page