top of page
Brann1.png

Sikkerhet - brannalarm, nødlys og kameraovervåkning

Vi tar sikkerhet på alvor og tilbyr en rekke tjenester for å beskytte ditt hjem eller bedrift mot elektriske farer og potensielle brannsituasjoner. Vi utfører alt innen brannalarm og nødlys, både installasjon, prosjektering og lovpålagte årskontroller. Våre elektrikere utfører grundige elsjekker for å identifisere og eliminere eventuelle sikkerhetsrisikoer. Vi sørger for at ditt elektriske anlegg er i samsvar med gjeldende forskrifter og gir deg tryggheten du fortjener.

Brannalarm

Beskytt deg mot brannfare med våre avanserte brannalarmsystemer. Vi tilbyr prosjektering, installasjon, vedlikehold og årlige kontroller for å sikre at dine brannsikkerhetssystemer fungerer optimalt. Vi har FG 750-sertifisering og rett kompetanse til å hjelpe deg.

Overvåkning og ITV

Vi leverer komplette systemer for overvåking og ITV. Kontakt oss, så finner vi løsning med overvåkningskamera som passer ditt behov enten du er privatperson eller bedrift.

Nødlys

Våre nødlys er designet for å gi deg ekstra trygghet i tilfelle strømbrudd eller røykutvikling. Vi installerer pålitelige løsninger for å oppfylle dine behov, prosjektert for å dekke kravene til bygget.

Årskontroll av brannalarmanlegg og nødlys

Årlige kontroller av brannalarmanlegget og nødlys er avgjørende for å sikre pålitelig ytelse. Vi utfører lovpålagte grundige årskontroller inspeksjoner for å oppdage og rette opp eventuelle feil eller svakheter.

Ta kontakt med oss i dag for å styrke sikkerheten i ditt hjem eller bedrift med våre profesjonelle elsikkerhetstjenester. Vi er her for å beskytte det som betyr mest for deg.

bottom of page