top of page

Elbillader fra Easee og Zaptec

Vi tilbyr avanserte elbilladere fra anerkjente norske produsenter som Easee og Zaptec, skreddersydd for både privatpersoner og næringsvirksomhet. Enten du ønsker en dedikert elbillader for hjemmet ditt eller planlegger et omfattende ladeanlegg for borettslaget, tilpasser vi løsningen etter dine spesifikke behov.

Easee elbilladere

Vår portefølje inkluderer elbilladere fra Easee, en pioner innen ladeteknologi. Med Easee-laderne får du ikke bare avansert teknologi, men også et elegant og brukervennlig design. Disse ladestasjonene er skapt for å forenkle din hverdag samtidig som de gir optimal ytelse. Enten det er for din private bolig eller for næringsbygg, tilpasser vi Easee-løsningene for å imøtekomme dine spesifikke krav.

 

Zaptec elbilladere

Vi tilbyr også elbilladere fra Zaptec, en anerkjent aktør innen bransjen. Med Zaptec Go får du pålitelig og effektiv lading, støttet av robust teknologi. Disse ladestasjonene er ideelle for både privat bruk og større næringsprosjekter. Med fokus på kvalitet og innovasjon sikrer Zaptec Go at din elbil alltid er klar for veien.

Zaptec Go tilfredstiller alle sikkerhetskrav, har smarte funksjoner, et godt design, til en hyggelig pris. Zaptec Go er best i NAFs test av ladebokser. Med Zaptec Go kan man enkelt lade bilen på tidspunkter hvor strømmen er billig. 

 

Skreddersydde løsninger og moderne teknologi

Enten du er en privatperson som ønsker en egen ladestasjon hjemme eller en borettslagseier som vil tilby ladeinfrastruktur for flere beboere, skreddersyr vi løsningen for deg. Vi tar hensyn til dine behov, budsjettkrav og estetiske preferanser for å levere en elbillader som passer perfekt inn i din livsstil eller byggets design.

 

Våre ladestasjoner er utstyrt med moderne teknologi som gir deg en problemfri ladeopplevelse. Fra enkel betalingsløsning til avansert fjernstyring og overvåkning, legger vi vekt på å tilby elbilladere som ikke bare er effektive, men også tilpasset dagens digitale livsstil.

 

Ta kontakt med oss i dag for å utforske vårt utvalg av elbilladere, diskutere dine spesifikke behov og få skreddersydde løsninger som setter deg i førersetet når det gjelder elektrisk lading. Med vårt engasjement for kvalitet, service og bærekraftig teknologi, er vi din pålitelige partner for elbilladeløsninger.

Elbil lader hjemme og hytta.jpg

Elbillader hjemme og på hytta

Vi har høy kompetanse på elbilladere til hjem og hytte, og kan hjelpe deg med gode råd og å finne en løsning som passer ditt behov.

 

Vi anbefaler alltid en egen fastmontert ladestasjon da dette gir en tryggere, raskere og mer effektiv lading.

02_02.jpg

Smart elbillader

Vi tilbyr smarte ladestasjoner med mulighet for dynamisk lastbalansering, noe som betyr at elbilladeren vet hvor høyt strømforbruket er i boligen til enhver tid, og utnytter ledig kapasitet i anlegget for å gi maksimal effekt til billaderen.

 

Dette sikrer at du har all strøm tilgjengelig i boligen når du trenger den, og at du kan lade elbilen helt bekymringsfritt, uten å tenke på sikringer som går.

 

ZAPTEC-30.jpg

Elbillader for borettslag, sameier og næring

Beboere i borettslag og sameier har laderett. Det betyr at man som del av et borettslag eller sameie har krav på tilrettelagte ladestasjoner.

 

Vi tilbyr smarte elbilladere for borettslag, sameier, bedrifter, parkeringskjellere og parkeringsplasser. For at alle skal få mulighet til å lade sin bil, er man avhengig av smarte ladesystemer som automatisk fordeler tilgjengelig effekt mellom bilene som er tilkoblet.

For å ha fordele strømkostnadene rettferdig, benytter vi ladestasjoner med innebygde energimålere. Ladeanleggene kan tilknyttes tredjepartsløsninger for betalingsløsning, administrasjon og support.

bottom of page