top of page

Ladestasjon for elbil

Har du elbil eller planlegger å kjøpe en elbil? Da er det viktig å ha mulighet til å lade elbilen din hjemme.

Enten du trenger en enkelt elbillader hjemme eller sameiet ønsker å etablere et ladeanlegg med flere elbilladere, så vi skreddersyr løsningen for deg!

Har du spørsmål om elbillader eller ønsker å bestille elektriker? Ta kontakt med oss i dag!

Elbil lader hjemme og hytta.jpg

Hjem og hytte

Vi anbefaler en egen fastmontert ladestasjon der man lader bilen, enten det er hjemme eller på hytta. Lading med fastmontert ladestasjon gir en tryggere, raskere og mer effektiv lading.

Vi har høy kompetanse på elbilladere til hjem og hytte, og kan hjelpe deg med råd og finne en løsning som passer ditt behov.

El-Installasjon Innlandet AS tilbyr alltid de mest moderne og fremtidsrettede løsningene på markedet og har som fokus å gi deg som kunde den beste løsningen for lading av elbil tilpasset ditt behov.

02_02.jpg

Smart ladestasjon

Vi tilbyr smarte ladestasjoner med mulighet for dynamisk lastbalansering. Dette betyr at ladestasjonen vet hvor høyt strømforbruket er i boligen til enhver tid, og utnytter ledig kapasitet i anlegget for å gi maksimal effekt til ladestasjonen.

En smart ladestasjon gjør at man har all strøm tilgjengelig i boligen når du trenger den der, og du kan lade helt bekymringsfritt, uten å tenke på sikringer som går.

El-Installasjon Innlandet AS tilbyr smarte ladestasjoner fra de norske selskapene Easee og Zaptec.

 

ZAPTEC-30.jpg

Borettslag, sameier og næring

Beboere i borettslag og sameier har laderett. Det betyr at man som del av et borettslag eller sameie har krav på en tilrettelagt infrastruktur for lading av elbil.

 

Vi i El-Installasjon Innlandet AS tilbyr smarte ladeanlegg tilpasset alle typer borettslag, sameier, bedrifter, parkeringskjellere og parkeringsplasser.

 

Ved lading i borettslag, sameier og næring er det ofte begrenset ledig kapasitet avsatt til lading av elbil. For at alle skal få mulighet til å lade sin bil, er man da avhengig av smarte ladesystemer som automatisk og dynamisk fordeler tilgjengelig effekt mellom bilene som er tilkoblet.

For å ha fordele strømkostnadene rettferdig, benytter vi ladestasjoner med innebygde energimålere. Ladeanleggene kan tilknyttes tredjepartsløsninger for betalingsløsning, administrasjon og support.

El-Installasjon Innlandet AS tilbyr alltid markedets smarteste og mest fleksible ladestasjoner.

bottom of page