top of page

Page Title

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.

BN1.png

Internkontroll og el-sjekk for bedrift
og næring

El-Installasjon Innlandet er en pålitelig partner for profesjonelle elektriske tjenester til bedrifter. Vi tilbyr skreddersydde løsninger og vårt erfarne team møter opp i utstyrte servicebiler, klare til å støtte din virksomhet med alt fra internkontroll og termografering til el-sjekk og kontorbelysning.

Internkontroll

Alle bedrifter er underlagt internkontrollforskriften, som innebærer at bedriften din skal ha et system for dokumentasjon og vedlikehold av eiendommen.

 

I samsvar med kravene til internkontroll hjelper vi din bedrift med rutiner for nettopp dette. Våre serviceelektrikere utarbeider omfattende sjekklister for internkontroll og lærer deg hvordan du kan gjennomføre egenkontroll av elektriske anlegg.

Termografering

Vår termograferingstjeneste gir deg en avansert metode for å overvåke og identifisere potensielle problemer i elektriske systemer. Ved å oppdage og løse problemer på et tidlig stadium, bidrar termografering til å forhindre unødvendige driftsstans og reduserer risikoen for kostbare avbrudd.

 

El-sjekk og service

Våre serviceelektrikere hjelper deg med service og vedlikehold av alle typer elektriske anlegg. Vi utfører grundige el-sjekker som sikrer at dine elektriske systemer fungerer optimalt og i samsvar med gjeldende forskrifter. Dette bidrar ikke bare til driftssikkerhet, men oppfyller også kravene til eierskap og bruk av elektriske anlegg. 

 

Kontorbelysning

Optimal kontorbelysning er avgjørende for et produktivt og trivelig arbeidsmiljø. Våre elektrikere designer og installerer effektive belysningsløsninger som tilfredsstiller kravene til kontorlokaler. Fra energieffektive lyskilder til smart lysstyring, skaper vi et behagelig og funksjonelt arbeidsmiljø.

 

Installasjonsoppdrag næring

Vi hjelper din bedrift med alle typer installasjonsoppdrag. Dette kan være alt fra installasjon av en ekstra stikkontakt på kontoret eller tilkobling av en ny elektrisk maskin, til komplett prosjektering og installasjon i forbindelse med nybygg eller renovering.

BN3.png
bottom of page